COMPETÈNCIA DESLLEIAL

Podríem qualificar la competència deslleial com el conjunt de pràctiques utilitzades per un participant del mercat per augmentar els seus beneficis mitjançant activitats considerades fora dels mecanismes de transacció autoritzats o per eliminar agents competidors de la competència de manera deshonesta.

A DLR Detectius realitzem investigacions per demostrar les pràctiques que suposen una competència deslleial, entre les quals contemplem:

  • Explotació de reputació aliena, quan s’intenta apropiar de la clientela utilitzant dades o informació obtinguda per una col·laboració prèvia o de manera il·lícita.
  • Confusió de marques intencionada, presentant un producte molt similar en el logotip o el disseny al del client.
  • Realitzar publicitat enganyosa, que afecta certament la competència oferint preus o característiques del producte irreals.
  • Realitzar activitats o oferir serveis/productes sense els permisos legals.

Un exemple seria l’empleat que aprofita la seva formació, adquirida o no en el lloc de treball, els recursos i les facilitats que li brinda l’empresa per dirigir-se a la competència més directa, beneficiant-se econòmicament de tots dos.

Si confia en DLR Detectius, realitzarem un informe documental extremadament detallat amb totes les proves que demostren les activitats pròpies d’una competència deslleial, mitjançant fotografies, vídeos, testimonis, informació sobre proveïdors, clients, horaris laborals, etc…