INVESTIGACIONS AL SECTOR EMPRESARIAL

DESENVOLUPEM LA NOSTRA ACTIVITAT
AMB LA MÉS GRAN DISCRECIÓ

INFIDELITATS

SEGUIMENT DE LA PARELLA
CONDUCTES EXTRANYES

INVESTIGACIONS PRIVADES

DESENVOLUPEM LA NOSTRA ACTIVITAT
AMB LA MÉS GRAN DISCRECIÓ

Tracte personalitzat – Preus competitus – EXPERIÈNCIA EN METODOLOGIA PRÒPIA – Secret professional – Ratificació judicial d’informes.

 

Telf. 93 517 02 58

Som destacats professionals del sector de l’àmbit de la seguretat privada amb autenticitat professional, experiència i laboriosa joventut, complim amb la llei de seguretat privada 5/2014.

Oferim un ampli ventall de (siip) serveis integrals d’investigació privada, una eina útil de col·laboració per els nostres clients que proporciona múltiples camps d’actuació per descobrir i solucionar tots aquells problemes que se li poden suscitar en el nucli de les seves relacions personals o empresarials, sempre complint amb els principis de discreció, coherència, idoneïtat, necessitat i proporcionalitat.

Desenvolupem la nostra oferta en investigacions tant a escala nacional com internacional, disposem de la estructura necessària per poder atendre els nostres clients en qualsevol punt de la geografia espanyola mitjançant preus competitius.

Els nostres clients reben un informe analitzat, summament detallat i específic, basat en múltiples proves amb credibilitat garantida, per ser utilitzades davant organismes judicials a nivell privat o empresarial.

ÀREES D’INVESTIGACIÓ

SECTOR EMPRESERIAL

Laboral i altres

SECTOR PRIVAT FAMILIAR

Separacions i divorcis

SECTOR DE RECERQUES

Localitzacions de persones, societats o bens

SECTOR VIGILÀNCIA I CONTROL

Vigilància no uniformada

SECTOR FINANCERA

Informes econòmics i financers sobre societats

MÚTUES I COMPANYIES

Baixes mèdiques

SERVEIS DE TECNOLOGIA

Instal·lacions i mitjans tècnics 

MYSTERY SHOPPER

Comprovacions i avaluacions

SECTOR IMMOBILIARI

Arrendaments urbans

“Ser detectiu és com ser un detector de mentides i alhora un observador de detalls que gairebé ho pot veure tot. Anem darrere de la veritat i no descansem fins haver arribat a ella. La lògica, el sentit comú i la intuïció són les nostres principals eines. Veiem, el que altres ni s’imaginen….”.

Llic. Of. nº 2076     –     Col·legiat núm. 463